Cégünkről

Köszönjük, hogy az ATYS-CO Kft. ismertetőjét megtisztelte érdeklődésével.

A cég vezetése az alaptevékenységét a következőképpen definiálta:

Automatizációs rendszerek  

  • tervezéséhez,
  • kivitelezéséhez,
  • üzemeltetéséhez,
  • karbantartásához szükséges szolgáltatások nyújtása.

A társaság úgy tudott kiemelkedően dinamikus fejlődési pályát befutni, hogy mindvégig az alaptevékenység keretein belül munkálkodott. Ezúton szeretnénk kinyilvánítani, hogy a jövőben is ezen alaptevékenység minél magasabb színvonalú kifejtésére koncentrálunk. Természetesen a fejlődés során a végrehajtott feladatok nagyságrendje, összetettsége fokozatosan nőtt. Az erőteljesen növekvő elvárásoknak, kihívásoknak a kizárólag csak a saját erejére támaszkodó közösség csak úgy tudott megfelelni, hogy következetesen tartotta magát néhány, már a kezdeteknél lefektetett alapvető stratégiai elképzeléshez.


Ezek az alábbiak:

A csapat tudatos építésével, a munkatársak folyamatos képzésével, az eszközpark színvonalának emelésével biztosítani kell, hogy a cég a lehető legnagyobb mértékben meg tudjon felelni a partnerek mindenkori elvárásainak.
A társaság gyártótól független, azaz az alkalmazott eszközök, berendezések, metódusok kiválasztásánál mindig a megoldandó technológiai feladat paraméterei, illetve a Megrendelő elvárásai, preferenciái a mérvadóak.
A társaságnak képesnek kell lennie teljes körű szolgáltatásokat nyújtani a Megrendelő felé a rendszer egész élettartamára vonatkozóan. (Felmérés, tanulmánytervek, kiviteli tervek, HW-SW kivitelezés, terepi műszerezés, szerelés, üzembe helyezés, üzemeltetés, szerződéses karbantartási tevékenység.)
Üzleti partnereink fokozatosan növekvő értékű megrendelései törekvéseink helyességét visszaigazolták. Tudjuk azonban, hogy a bizalom megtartásáért érzékeny antennákkal kell figyelnünk meglévő, illetve potenciális üzletfeleink jelenlegi, illetve eljövendő igényeit. Ezen információk birtokában már ma igyekszünk felkészülni a holnap feladatainak megoldására.

Hívjon minket E-mail Ügyfélkapcsolat Kezdőoldal